fbpx

Reviews

Reviews zijn goud! 

Laat daarom weten wat jouw ervaring is met Liefs van Linda, mijn dank is oneindig groot !

Liefs van,

Linda

Wat anderen zeggen over Liefs van Linda: 

“Eindelijk heb ik via jouw online bullet journal cursus mijn stijl ontdekt. Ik was heel lang bezig om het rapid loggen eigen te maken en kwam via jouw cursus tot de ontdekking dat het vele malen makkelijker kan  

Eindelijk heb ik via jouw online bullet journal cursus mijn stijl ontdekt. Wat is het fijn om mee te doen met alle spulletjes uit het starterspakket met bullet journal. Ik was heel lang bezig om het rapid loggen eigen te maken en kwam via jouw cursus tot de ontdekking dat het vele malen makkelijker kan 🙂 Ik heb nu een eigen key ontwikkeld en ga die de komende maanden aan een vuurproef onderwerpen. Wat leg jij heel fijn en duidelijk uit wat je kunt doen met je bullet journal en de tips en trics die te vinden zijn op de socials. Lieve Linda heel veel plezier en succes met je cursussen en je docentenwerk. Ik hoop in de toekomst nog eens een andere nieuwe cursus bij je te kunnen volgen. De andere bestaande cursussen heb ik al gevolgd. 😉

Jolanda Schouwstra

“De cursussen waren voor mij een eye opener en ook dat ik nu eindelijk echt aan me-time doe. 

De online cursussen, handletteren en de agenda workshop, waren voor mij een eye opener en ook dat ik eindelijk nu echt aan me-time doe. Je bent inspirerend en je stem geeft een stuk rust en heel veel enthousiasme waardoor ik me op mijn gemak voel en kan experimenteren. Linda haar cursussen zijn echt top en ik heb ze vanaf Instagram omgetoverd zien worden naar een professionele omgeving en layout die inspireert. Dankjewel!

Rene

Ik dacht altijd dat ik niet zou kunnen letteren, omdat mijn handschrift niet bepaald charmant is, maar door Linda heb ik met een paar makkelijke tips heel snel leren letteren. 

Bij Linda volgde ik de online hand- en brushletter cursus en daarnaast een live blend workshop. Over beide ben ik super tevreden! Ik dacht altijd dat ik niet zou kunnen letteren, omdat mijn handschrift niet bepaald charmant is, maar door Linda heb ik met een paar makkelijke tips heel snel leren letteren. Ik ontdekte welke pennen ik fijn vond en hoe ik op een makkelijke manier leuke resultaten kon behalen. De live workshop was heel gezellig en leerzaam. Super bedankt Linda!

Leonie Saris

Je hebt mijn creativiteit aangewakkerd en me geïnspireerd om zelf mooie dingen te maken. Dat is best lastig als je cursist een perfectionist is! 

Lieve Linda,

Ik heb verschillende online cursussen bij jou gevolgd. (bijna allemaal!) en dat steeds met veel plezier. Je hebt mijn creativiteit aangewakkerd en me geïnspireerd om zelf mooie dingen te maken. Dat is best lastig als je cursist een perfectionist is! Je neemt altijd tijd voor vragen en bent echt duidelijk in je uitleg. Ik durf inmiddels best te zeggen dat ik echt gegroeid ben m.b.t mijn handletter skills en dat ik zelf een agenda kan maken. Hoe gaaf is dat!
En het aller handigste.. Je verkoopt alle spullen die je voor je cursussen kan gebruiken, dus ik ben ook nog eens een fan van je winkeltje. Ik kan niet wachten tot weer een nieuwe uitdaging !

Thanks voor de groei, ik ga nu weer lekker in je werkboek aan de slag!

Lisa van der Krabben

Daarna de online cursus ook nog gedaan en wauw wat heb ik daar veel van geleerd! De filmpjes zijn super duidelijk en de huiswerkopdrachten echt onwijs leuk om te doen.  

Ik heb eerst een fysieke workshop bij Linda thuis gedaan en later haar eerste online cursus.

Beiden vond ik echt geweldig leuk om te doen. Bij de workshop aan de keukentafel heb ik zo veel geleerd! Linda legt alles super duidelijk uit en het is nog leuker als ze het voordoet en je echt kan zien hoe het moet.

Daarna de online cursus ook nog gedaan en wauw wat heb ik daar veel van geleerd! De filmpjes zijn super duidelijk en de huiswerkopdrachten echt onwijs leuk om te doen. Als ik kijk naar hoe mijn hand en brushletteren verbeterd is naar aanleiding van alle tips kan ik maar 1 ding zeggen: een cursus of workshop bij Linda zijn echt zeer de moeite waard en ik zou ze zo weer volgen!❤️

Esthy Jankiewicz

Goede uitleg, fijne werkbladen en altijd snel antwoord op vragen. Echt heel fijn!

Ik heb super veel aan de online cursus handletteren gehad en ben heel erg blij dat ik hem heb gevolgd. Goede uitleg, fijne werkbladen en altijd snel antwoord op vragen in dm. Echt heel fijn! En super dat ik mijn samenvatting even naar jou mocht mailen voor een check of alles klopt! 

Leonie

Al meerdere keer geshopt bij haar en altijd even mooi verpakt binnen gekregen.
Ook met de online cursus hand- brushletteren verteld ze duidelijk wat je moet doen en dat werkt heerlijk!”

Liefs van Linda is een echte aanrader. Al meerdere keer geshopt bij haar en altijd even mooi verpakt binnen gekregen.
Ook met de online cursus hand- brushletteren verteld ze duidelijk wat je moet doen en dat werkt heerlijk! Ze is erg lief en behulpzaam!

Attje Koopmans

“Linda sluit goed aan bij je mogelijkheden en wensen en weet je daarin te enthousiasmeren en iets te leren.” 

Linda is een ontzettend fijn persoon en weet op een persoonlijke en professionele manier haar passie voor handletteren over te brengen. Ze sluit goed aan bij je mogelijkheden en wensen en weet je daarin echt te enthousiasmeren en iets te leren. Heel erg bedankt voor de fijne workshop Linda!

Sabine

“De workshop brengt mensen samen die allemaal dezelfde hobby hebben, wat was de sfeer fantastisch en wat doet Linda dit leuk !” 

Ik heb een super leuke workshop gehad samen met mijn vriendin Priscilla en nog twee leuke dames. De workshop echte post is zoveel leuker. Super leuk om te doen en ontzettend leerzaam. En je gaat ook nog met je zelf gemaakte werkjes naar huis. Mijn vriendin Priscilla heeft door de workshop ook nog eens het handletter virus te pakken gekregen en is met de tips van Linda iedere avond aan de slag gegaan. Daarnaast brengt de workshop mensen samen die allemaal dezelfde hobby hebben, en wat was de sfeer fantastisch, en wat doet Linda dit leuk! Dit gaan we zeker nog een keer doen, en is ook zeker aan te raden

Groetjes Chantal

Chantal

“De workshop verliep prima en mijn dochter vond het erg leuk leerzaam. Kortom zeer tevreden en een aanrader!”  

Voor mijn dochter heb ik in overleg met Linda een privé workshop af kunnen spreken voor haar verjaardag. De communicatie via mail over de organisatie, prijs en workshop verliep prima en snel.
Linda vroeg een paar weken van te voren nog naar welke kleur mijn dochter het mooiste vond en had in die kleur op de dag van de workshop zelfs een leuk cadeautje meegenomen.
De workshop verliep prima en mijn dochter vond het erg leuk en leerzaam. Aangezien nog niet alles was afgerond binnen de afgesproken tijden gaf Linda zelf aan dat het geen probleem was om iets langer te blijven en de workshop zo netjes af te ronden. Kortom zeer tevreden en een aanrader!

FZ

“Wanneer er iets niet lukte gaf ze de goede instructies waardoor het daarna wel lukte. De lerares in Linda zorgt er dus voor dat je het ook goed aangeleerd krijgt!” 

Ik heb een workshop handlettering gevolgd bij Linda in een ruimte in Wouw. Ik vond het een erg leuke workshop! Ik ben tijdens de workshop helemaal enthousiast geworden, waardoor ik heel erg veel ben gaan oefenen ermee. Wanneer er iets niet lukte gaf ze de goede instructies waardoor het daarna wel lukte. De lerares in Linda zorgt er dus voor dat je het ook goed aangeleerd krijgt!
Ik ben erg blij dat ik deze workshop bij Linda heb gevolgd!

Lisette

“Het werkboek bij de online cursus leren hand- & brushletteren is een heel grote meerwaardoe door het dikke papier. 

Ik ben heel tevreden over de service van Linda en de kwaliteit van haar producten. Het werkboek bij de  online cursus leren hand- & brushletteren is een heel grote meerwaarde door het dikke papier. Alle filmpjes zijn van heel goede kwaliteit en er zijn toffe opdrachten met feedback! Ik kan het alleen maar aanraden 🙂

Nele

“Ik leerde echt van alles, kwam uiteraard tijd en handen tekort want dit is serieus LEUK om te doen.” 

Whoepwhoep mijn verjaardagscadeau, de workshop “Echte post is zoveel leuker” in Wouw, was echt een topper!

Hoe gaaf is het om samen met je bestie én 2 andere leukerds een workshop te mogen doen bij LiefsvanLinda….. nou das echt wel super gaaf dus!

Ik leerde echt van alles, kwam uiteraard tijd en handen tekort want dit is serieus LEUK om te doen.

Linda is een toppertje met engelengeduld en een waanzinnig handschrift. Nix is teveel om uit te legen of om nog een keer voor te doen, of om nóg een keer uit te leggen (hihi).

Je gaat met een je eigen gemaakt werkjes naar huis, Dat vind ik nog het aller leukste van alles, je maakt iets en het is af. De spulletjes waar je mee gewerkt hebt kun je na afloop zelfs aanschaffen zodat je thuis lekker verder kan met post maken. Ik heb genoten en stel een workshop van 2 dagen voor hoor, dit is verslavend!!!

Lieve Linda, dankjewel voor al je goede zorgen en de waanzinnige dag. Ik hoop nog eens te komen workshoppen bij je…. “Een echte workshop is zoveel leuker.”

Liefs Claudia

Claudia

“Linda heeft geduld, geeft praktische, uitvoerbare tips en heeft allerlei leuke materialen in huis om mee te experimenteren!”

Heb inmiddels 2 workshops gevolgd bij Linda, wat een groot succes was! Linda heeft geduld, geeft praktische, uitvoerbare tips en heeft allerlei leuke materialen in huis om mee te experimenteren! Linda heeft ook leuke materialen te koop, zodat je meteen thuis aan de slag kan. Wat ik persoonlijk erg prettig vind is dat je tijdens de workshop direct aan de slag gaat; Linda geeft tussendoor kleine tips en tricks waardoor je direct resultaat boekt. Aanrader dus!

Svea van den Berg

“De passie en het enthousiasme van Linda werkt aanstekelijk” 

Via via ben ik bij de Instagram van Liefs van Linda gekomen. Haar filmpjes en haar post spraken en spreken mij nog steeds erg aan. Via DM zijn we in contact gekomen en niet veel later was onze eerste meeting. Spannend om iemand te ontmoeten die je alleen maar van filmpjes “kent”. Die spanning was er vrij snel af. Wat een ontzettend leuke, inspireerde en lieve meid is Linda. De klik was er meteen. Linda kan superfijn en geïnspireerd uitleggen. De passie en enthousiasme van Linda werkt aanstekelijk. Na mijn eerste workshop handletteren was ik meteen verkocht. Afgelopen zaterdag was daar de 2e workshop “echte post is zoveel leuker” Dit was echt een enorm succes. Het was zo’n fijne en weer inspireerde workshop. De dag vloog voorbij. Het fijne is dat je na de workshop ook meteen alle benodigde materialen bij Linda kunt aanschaffen zodat je thuis lekker verder kunt gaan.
Kortom de workshops zijn echte aanraders!

Nog een persoonlijke noot voor Linda:
Ik ben er erg blij dat ik je heb leren kennen en ik hoop dat we elkaar nog vaak gaan zien. Veel succes met al je workshop. Ik hoop dat echt iedereen bij jou een workshop gaat volgen, want dat verdien je.

Liefs Amy

Amy

“Ook de online leren hand- & brushletteren cursus is super. Werkelijk alles wat je moet weten komt aan bod en elke les zit vol handige tips en inspiratie.”  

De bestellingen van Liefs van Linda komen elke keer weer binnen als een cadeautje, een feest om uit te pakken! En ook de leren hand- & brushletteren cursus is super. Ik heb nu een aantal lessen al gevolgd en een hoop geleerd. Werkelijk alles wat je moet weten komt aan bod en elke les zit vol handige tips en inspiratie. Ook als je al wat vaker met handlettering bezig bent geweest is deze cursus zeker een aanrader!

Romy van den Hurk