fbpx

Ik ben Linda

Hallo!

Leuk dat je een kijkje neemt bij Liefs van Linda. Met veel enthousiasme probeer ik de wereld een stukje mooier te maken met mijn handletter creativiteit. Want of je nu 12, 30 of 56 bent van creatief bezig zijn worden we allemaal blij! 

“Als je kunt schrijven dan kun je letteren!”

Een zin die je mij vaakt hoort roepen, omdat het waar is. Zes jaar geleden had ik ook niet verwacht dat ik in staat zou zijn om zulke toffe dingen te maken. Maar met de juiste technieken en materialen kan iedereen een Letter artist zijn!

Had ik dit maar geweten toen ik begon..”

Dit is de insteek van al mijn lessen en workshops, alles wat ik de afgelopen vijf jaar heb geleerd op lettergebied heb ik op een praktische manier samengepakt in verschillende werkvormen. Met dank aan mijn onderwijsachtergrond zitten de workshops didactisch goed in elkaar zodat je ook écht iets leert.

Mevrouw Schoonen

Drie dagen in de week ben ik naast Linda “mevrouw Schoonen”. Als docent maatschappijleer geef ik al meer dan 7 jaar met veel plezier les in het VMBO onderwijs.

“Een krijtbord kan zoveel meer zijn dan een tool voor een vluchtige boodschap”

Ik zie ze overal.. krijtborden die volgekrabbeld staan met aanbiedingen maar die niet uitnodigen. En dat is wat ik jouw onderneming wél kan bieden met een uniek ontwerp!

Kortom, ik hoop dat ik ook jou binnenkort mag verblijden met al het moois wat creativeit te bieden heeft!

Liefs van,

Linda;