fbpx

Beurzen & Media

KreaDoe 2023!

KreaDoe Liefs van Linda

Van 1 november 2023 t/m 5 november 2023 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de KreaDoe plaats. Ook dit jaar is Liefs van Linda weer van de partij! Linda heeft de eer om naast haar interview en demo in ‘De Huiskamer’ op donderdag 2 november ook in het MUS theater een workshop te geven. Tijdens deze workshop kun je een kijkje nemen in de wereld van het Hand- & Brushletteren en ga je, net zoals in het gloednieuwe Hand- & brushletterwerkboek en de online Hand- & brushlettercursus, de eerste stappen zetten om ook jouw eigen letterstijl te ondekken. Wil jij meedoen aan deze workshop? Dat kan! Linda geeft drie workshops van 45 minuten.

  1. 13:30 uur – 14:15 uur
  2. 14:30 uur – 15:15 uur
  3. 15:30 uur – 16:15 uur

Hoe kun jij er bij zijn?

Als je wil deelnemen aan één van de worskshops van Liefs van Linda, dan kun je jezelf hiervoor inschrijven via onderstaande button. Er zijn per workshop 24 plaatsen beschikbaar. Ben er dus snel bij want vol=vol.

LET OP: De inschrijving voor de workshop is kosteloos maar je hebt wel een entreeticket nodig voor de KreaDoe. De tickets voor de KreaDoe kun je bestellen via deze link.

Check hieronder het workshop werkboek! 

De Vriendin - Mei '22

‘ Als je me dit drie jaar geleden had gevraagd, dan had ik je uitgelachen. Ik kon niet eens tekenen! ‘

In mei 2022 vertelt Linda van Liefs van Linda haar verhaal over de oorsprong van Liefs van Linda en op welke manier ze nu iedere dag weer haar cursisten de mooiste creaties laat maken! 

Loving Paper 12

In de Loving Papers vertelt Linda van Liefs van Linda haar verhaal over waarom Hand- & Brushletteren nou zo leuk is, iedereen dit kan en dat wanneer je perfectie los laat, iedereen prachtige creaties kan maken! Daarnaast legt ze stap voor stap uit op welke manier je kunt blenden. Een prachtig ‘Do Item’ waar vele plezier van hebben ervaren!

Bloom Podcast

Poscast Liefs van Linda

Interview met Roosje Kraaij in de Bloom podcast, over het starten van een eigen creatieve onderneming!