fbpx

Een key pagina in een bullet journal

Als je gaat zoeken op bullet journal pagina’s dan kom je ze tegen in alle kleuren, vormen en thema’s: Key – pagina’s… Maar waarom zou je een key pagina in je bullet journal verwerken?
De key pagina is een soort legenda. Hierin verwerk je de verschillende bullets welke jij graag wil gebruiken. Naast het verwerken van de bullets kun je hier direct aangeven wat de exacte betekenis van de bullets is. Wanneer je dit structureel en consequent doet, dan kun je een bullet journal op een hele makkelijke en efficiente manier gebruiken voor al jouw taken, doelen en verdere persoonlijke ontwikkeling! Op deze manier wordt een bullet journal zoveel meer dan alleen maar een notitieboek met puntjes welke versiert kan worden..
Bullet journal key pagina

Een voorbeeld van een key pagina in een bulletje journal

Voor de key pagina in deze paper24 journal heb ik de volgende materialen gebruikt:

Zelf een key pagina in een bullet journal maken?

Wil je zelf aan de slag? Dat kan zeker! In de online bullet journal cursus van Liefs van Linda gaan we aan de slag met het maken van een key pagina en wordt uitgelegd wat bullets zijn en hoe je deze kunt verwerken in een bullet journal om niet alleen meer uit je journal maar ook uit je levensstijl te kunnen halen! Naast mijn jarenlange bullet journal ervaring (ik vul deze prachtige boekjes nu inmiddels alweer een jaar of vijf) zit ook de praktische kant van de bullet journal methode verwerkt in de cursus! En… we gaan perfectie los laten omdat iets wat niet perfect is, ook dikke prima is! In alle lessen moedigen we je aan om er jouw eigen draai aan te geven en niet bang te zijn om te starten met het vullen van een bullet jorunal. Om je een klein beetje op weg te helpen zit er een bullet journal oefenschrift in het starterspakket. Dit oefenschrift kun je gebruiken voor alle huiswerkopdrachten en schetsen zodat, wanneer je de 8 lessen hebt afgerond, precies weet welke manier van journalen voor jou werkt en je met zoveel meer plezier een bullet journal gaat gebruiken!
Dus wil jij een bullet journal nu eindelijk eens écht gaan gebruiken op een manier die voor jou werkt én er meer uithalen dan enkel wat pagina’s versieren? Bekijk dan hier de online bullet journal cursus!
Bullet journal inspiratie 
Op zoek naar nog meer ideeën om te verwerken in een bullet journal bekijk de video!