Echte post is zoveel leuker!

Zeker in deze tijd is het fijn om aan familie en vrienden te laten weten dat je aan ze denkt. Een zelfgemaakte kerstkaart is een extra leuk feestje om te maken en om te ontvangen! Als ik kaartjes met de hand maak dan is voor mij  de We R Memory Keepers All in One Tool onmisbaar! Met deze tool kun je heel handig enveloppen vouwen en de kaarten in de juiste formaten snijden en rillen.

Wat heb je nodig?

Aan de slag!

Als je alle materialen hebt kun je heerlijk aan de slag met het maken van de kaartjes. Voor een duidelijke uitleg over het gebruik van de All in One Tool kun je de video bekijken. Hierin wordt stap voor stap het werkblad uitgelegd.

 

 

Vervolgens brushletter je jouw tekst naar keuze op het zwarte papier. Leuk de letters wat op met een schaduwlijntje waar je perfect de gellyrolls voor kunt gebruiken. Het fijne is dat je de tekst niet gelijk op het kaartje zet dus mocht het niet in een keer lukken dan is er niks aan de hand en plak je deze niet op het kaartje. Als je tevreden bent over jouw tekst dan knip je deze ruim uit. Vervolgens plak je op alle uiteinde een 3D foam pad. Bepaal waar je de tekst wil hebben op het kaartje en plak deze op. En zo heb je een fantastisch leuk zelfgemaakte kaart!

Dit voorbeeld is een kerstkaart maar je kunt uiteraard alle kanten op met deze techniek!

 

Liefs van,

Linda