fbpx

Gratis Proefles + Gratis E-BOOK

Word jij ook een letter artiest!?

Wil jij jouw hand- & brushletter skills verbeteren of wil je kennis maken met Liefs van Linda? Dan is het onwijs leuk om deel te nemen aan de gratis online proefles hand- & brushletteren waarbij we samen aan de slag gaan in het gratis E-BOOK. In de proefles nemen we je een uur lang mee in verschillende handletter technieken, gaan we brushletteren en passen we moderne kaligrafie toe. Aan het einde van de online Proefles weet jij op welke manier je de verschillende lettertype kunt schrijven, ken jij de brushlettertechniek en heb je een prachtige hand-& brushlettercreatie gemaakt!

 

Ontvang de proefles en het E-BOOK helemaal gratis!

Wil jij beter worden in Hand-& Brushletteren? Dat kan! helemaal gratis. Vul je E-mailadres in en ontvang direct het
E-book dat hoort bij de gratis proefles in je mailbox. Je ontvangt ook direct jouw link waarmee je op de Liefs van Linda Academy de gratis proefles kunt gaan starten! 

* Je E-mail adres kan gebruikt worden voor marketingdoeleinde van Liefs van Linda

 

Wat gaan we maken?

Tijdens de proefles werken we toe naar een toffe quote waarin verschillende handletter en brushletter technieken terugkomen (brushletteren, faux calligraphy en tussenletters). Voordat we starten met de DIY- opdracht beginnen we eerst bij de basis. Zoals we dat ook doen bij de online Hand- & Brushlettercursus en het Hand- & Brushletterwerkboek!

De basis van handletteren? Dat zijn letters! In het gratis E-book die je ontvangt bij de gratis proefles, vindt je een heel alfabet in verschillende stijlen. Iedere stijl, waar een andere techniek bij hoort, wordt uitgelegd en gaan we samen maken!

Na de basis gaan we aan de slag met de DIY-opdracht die uit drie onderdelen bestaat, stap 1 is het overnemen van een oefenquote zodat je alle letters en technieken een keer geoefend hebt. Vervolgens zet jij de oefenquote in jouw letterstijl op papier en sluiten we af met stap 3 waarbij je een geheel eigen letter creatie gaat maken! 

Beginnen bij de basis, opgevolgd door een DIY- opdracht is de manier waaarop je een idee krijgt hoe de online cursus en het werkboek in elkaar zitten en zet je de eerste stappen in jouw handletter avontuur!

 

 

Het Hand- & Brushletter werkboek

We gaan hele gave creaties maken tijdens de proefles maar je krijgt ook direct een voorproefje van het gloednieuwe Hand-& Brushletter werkboek van Liefs van Linda dat sinds de zomer van 2023 in alle winkels ligt!

In het werkboek, dat onderdeel is van de Hand- & Brushlettercursus van Liefs van Linda, word je stap voor stap meegenomen in de wereld van het hand- & brushletteren en krijg je het vertrouwen dat jij dit ook kunt!

Door te beginnen bij de basis, veel te oefenen en uiteindelijk uitgedaagd te worden om je eigen creaties te maken, leer je niet alleen hand-& brushletteren maar ontwikkel je ook jouw eigen letterstijl.

De Online Hand- & Brushlettercursus

Naast dat je met de proefles een klein inkijkje krijgt in het nieuwe Hand- & Brushletterwerkboek, kun je ook ervaren hoe het is om de gehele online Hand- & Brushlettercursus van Liefs van Linda te doen!  

In de nieuwe online Hand- & Brushletter cursus gaan we samen, in 14 modules met 74 videolessen, starten om jouw Hand- & Brushletterstijl te ontdekken. We gaan beginnen bij de basis en hoe verder de cursus vordert, hoe uitgebreider de opdrachten zullen zijn. Wanneer je de gehele cursus hebt afgerond dan weet jij exact welke letters er zijn en hoe je ze schijft. Jij weet hoe je hulplijnen kunt gebruiken om je letterquotes op de juiste manier op papier te kunnen zetten. Jij bent niet bang om schaduwen toe te passen, je creaties te versieren en je letters dusdanig op te leuken dat niemand meer om je quotes heen kan! Jouw brushletters spatten van het papier, je weet wat spacing is en hoe je dit toepast en jij zet jou quotes met gemak in allerlei verschillende figuren!

 

Passie, dat is wat er toe doet!

‘ Mensen écht iets leren, dat is waar mijn passie ligt. Mede vanwege deze passie ben ik 10 jaar geleden begonnen met lesgeven op een VMBO school. Hier heb ik mogen leren op welke manier je iemand een vaardigheid kunt aanleren en dat dit veel complexer is dan gewoonweg ‘iemand iets uitleggen’.

Vanwege deze passie, in combinatie met mijn hand- & brushletter hobby, ben ik een paar jaar geleden gestart om mensen in mijn omgeving te enthousiasmeren voor het creëren van prachtige hand- & brushletter creaties. Dit is een dusdanig succes gebleken dat ik nu een groot deel van de week mezelf mag bezig houden met mijn cursisten, het maken van werkbladen én met het schrijven van het Hand- & Brushletter werkboek dat sinds juli 2023 voor de consument op de markt is gekomen. Iets waar ik erg trots op ben! 

Het loslaten van perfectie komt veelvuldig in het boek terug. Perfectie bestaat namelijk niet. Wanneer je ‘je best doen’ gaat zien als perfectie, dan ga je pas ervaren hoe veel creatieve kwaliteiten je hebt.

Liefs, van Linda