Ontvang jouw gratis E-book!

 

Laat je e-mailadres achter en ontvang het E-book “Leren hand- & brushletteren” binnen 24 uur in je inbox!

 

Heerlijk thuis op jouw tempo leren hand- & brushletteren?

Met dit E-book kom je achter jouw handletterstijl. Met maar liefst 10 lessen gaan we samen uitzoeken welke manier van handletteren het beste bij jou past en ga jij gegarandeerd super gave handletter creaties maken!  Werk je liever op papier? Dan is het E-book ook verkrijgbaar als hard copy werkboek! Wil je echt serieuze stappen zetten en samen met Linda jouw handletter skills verbeteren? Schaf dan naast het E-book ook de online cursus aan!

 Inhoud

In het werkboek neem ik je mee in 8 basis lessen en 2 extra lessen waarbij jij je eigen handletter stijl kunt gaan creëren. Door een combinatie te maken van alle 10 de lessen komen alle onderwerpen aan bod waarmee jij je eigen fantastische creaties kunt gaan maken! Het werkboek heeft de volgende hoofdstukken:

Les 1: Basis Hand- & Brushlettering

Les 2: Faux Calligraphy

Les 3: Brushletteren

Les 4: Hulplijnen

Les 5: Spacing

Les 6: Tussenletters

Les 7: Compositie

Les 8: Schaduw

Les 9: Extra – Blenden

Les 10: Extra – Heel veel oefenen!

Ook de cursus doen?

Het werkboek geeft jou de juiste handvatten om beter te worden in hand-& brushletteren en om je eigen stijl hierin te ontdekken. Je kunt er ook voor kiezen om samen met Linda het werkboek door te werken. Wanneer je naast het werkboek ook de cursus aanschaft, dan ontvang je binnen 24 uur jouw inloggegevens van de Liefs van Linda Academy. Op de Liefs van Linda Academy vind je 8 regulieren lessen die je de basis van het hand- en brushletteren uitleggen en 2 extra lessen om je mee te nemen en uit te dagen om het beste uit jezelf en je creaties te halen!

Alle lessen duren ongeveer 30 minuten waardoor je in totaal 5 uur  meegenomen wordt om jouw hand- & brushletterstijl te ontdekken. Maar neem je tijd! Je hebt tot 31-12-2021 om alle lessen in jouw tempo af te ronden. In iedere les beginnen we met een klein stukje uitleg & theorie, daarna gaan we samen de theorie in praktijk brengen door alle letters van het alfabet te ontdekken en basisoefeningen te doen. Vervolgens letteren we een oefenopdracht en daarna is de uitdaging aan jou om het geleerde in te zetten bij de huiswerkopdracht waarbij, wanneer je dit wil, voorzien kan worden van persoonlijke feedback.